Flight-services

Fra Tekniker til Leder: Mads Gottschalksen Fremhevet i Sandnesposten

Published on
22 January 2021

Nordic Unmanned er stolt over å se våre ansatte vokse og utvikle seg i selskapet. Sandnesposten har nylig publisert en artikkel om en av våre gode ledere, Mads Gottschalksen, som startet som tekniker og nå leder vår teknsike avdeling og bakkeoperasjoner. Artikkelen beskriver hvordan Mads har startet i en teknisk rolle og på kort tid har tatt steget opp som "Head of Technical & Ground Support".

I artikkelen forteller Mads selv om sin reise hos Nordic Unmanned:

Mads Gottschalksen, Head of Technical & Ground Support: "Jeg begynte her som tekniker der jeg reiste rundt i Europa med hovedoppgave å vedlikeholde og fikse på droner. Nå er jeg teknisk leder som innebærer ledelse av maintenance, engineering, logistikk, IT og bakkeutstyr-avdelingene"

Denne reisen fra tekniker til leder viser både Mads’ dedikasjon og vårt fokus på å gi våre ansatte muligheter til å vokse. Nordic Unmanned investerer i våre talenter ved å gi dem rom til å utvikle seg og påta seg nye roller og ansvar.

Som en del av vår strategi for kontinuerlig forbedring og vekst, legger vi stor vekt på å dyrke frem lederskap fra våre egne rekker.

Ole Benjamin Wike, MD & EVP Flight Services: "I Nordic Unmanned handler det om å identifisere potensial, investere i utvikling og gi rom for at talentene våre kan ta på seg nye utfordringer og ansvar. Denne strategien gir oss den nødvendige fremdriften for innovasjon og vekst i bransjen,"

Det er denne filosofien som har gjort det mulig for Mads å ta spranget fra felten til kontoret på bare fire år. Vi ser at de som har en sterk forståelse av våre operasjoner fra bunnen av, ofte blir gode ledere som kan drive selskapet fremover.

For mer om Mads’ reise og hvordan han har vokst med oss, kan du lese hele artikkelen i Sandnesposten her.